0

Н ова сватба се задава във фамилия Бекъм, твърдят медиите на Острова.

Въпреки че е едва на 19 години, Ромео е решил да последва примера на батко си Бруклин и да се врече във вярност на любимата. Малкият син на легендата на Манчестър Юнайтед и Англия Дейвид Бекъм и бившата певица от „Спайс гърлс“ Виктория е отдал сърцето си на симпатичния модел Миа Реган.

Ромео споделил намеренията си за сватба на семейно събиране. Новината била приета особено радушно от майката Виктория, която много се сближила с Миа, твърди близък на звездната фамилия.

„Ромео и Миа са омагьосани един от друг и определено искат да прекарат заедно целия си живот. Те си говориха колко много искат голямо семейство и нямат търпение да поставят началото“, довери източник на „Мирър“.

Според него Ромео дори отложил годежа си заради сватбата на Бруклин с Никола Пелц.

„Той не искаше да направи нещо, което да отнеме светлината от прожекторите от Бруклин, затова го изчака да се ожени“, твърди приятелят на Бекъмови.

Миа Реган и Ромео Бекъм започнаха да се срещат през 2018 г., но обявиха романса си година по-късно в социалните медии. Освен че работи като модел, красавицата намира време да посещава курсове по история на изкуството. Също така обича да рисува и се занимава почти професионално с фотография.

„Тя е много различна от Никола Пелц. Винаги е заявявала, че иска да се омъжи във Великобритания и ще направи далеч по-скромна сватба от тази на Никола и Бруклин“, пишат в Англия.

Сватбата на Бруклин и Никола бе едно от звездните събития на годината. За пищното тържество в имението на бащата на булката милиардера Нелсън Пелц в Палм Бийч, Флорида, бяха похарчени над 3,5 млн. евро. На събитието присъстваха много ВИП персони, сред които тенис легендата Серина Уилямс, шеф готвач Гордън Рамзи, актрисата Ева Лонгория и др.