0

Н ападателят на Тотнъм Деян Кулушевски стана герой в документален филм, излъчван от шведската телевизия TV4.

Не той обаче, а гаджето му Елдина Ахмич е в главната роля. Поредицата проследява живота на петима шведски спортисти, сред които е половинката на играча на „шпорите“. Също като него тя играе футбол и от 2017 година е част от Бромапойкарна.

Първият епизод запознава зрителите с Ахмич и Кулушевски и показва как влюбените разхождат кучето си Торино, където той играеше в Ювентус, преди да бъде преотстъпен на Тотнъм през януари тази година.

„Става въпрос за малък проект. Дори не се излъчва по телевизията, а върви в приложение в интернет. Шоуто е повече за Елдина и нейния живот, за това как тя живее в градове като Торино и Лондон. Не става въпрос за моята футболна кариера. Аз просто присъствам“, заяви 21-годишният национал на Швеция.

Той и любимата му са заедно от 2020-а. Тя му е кака, с шест години по-голяма е от него, но това не им пречи да се разбират добре. И двамата са родени в столицата на Швеция Стокхолм, но произходът им е от Балканите. Нейните родители са от Босна и Херцеговина, а неговите – от Северна Македония. В юношеските си години Деян играе именно за родината на майка си и баща си, но на 17 избира Швеция. Елдина пък е национал на Босна.

„Аз съм свикнал да се показвам пред камерите и животът ми да бъде обществено достояние, но не и тя. Затова и в началото беше нервна“, разказа футболистът.