0

В началото на февруари Винисиус Тобиас съобщи развълнувано в Инстаграм, че ще става татко.

Преливащият от щастие защитник на Шахтьор (Донецк) дори си татуира името на бъдещата рожба на ръката. Ситуацията обаче претърпя неочакван обрат. Оказа се, че бебето изобщо не е негово.

За шокиращата ситуация в живота на Винисиус Тобиас съобщи бившата му половинка Ингрид Лима, която този месец роди момиченце.

„Искам да съобщя нещо, което става много досадно и за съжаление трябва да стане публично достояние. Винисиус и аз сме разделени от дълго време. През това време имах връзка с друг, той също. И двамата продължихме живота си. Междувременно се роди Майте. Решихме да направим ДНК тест и стана ясно, че тя не е дъщеря на Винисиус. Наистина ви моля да спрете да го нападате. Аз го помолих да не присъства на раждането и да не публикува нищо за него“, обясни Ингрид Лима.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @trecepy

Самият играч все още не е коментирал случващото се. Вероятно обмисля какво да прави с посланието „Майте, обичам те“, което си татуира с такава любов.

Тибиас минаваше за голям талант и през 2022 г. Шахтьор (Донецк) го откупи от Интернасионал Порто Алегре за 6 млн. евро. Малко след това младият бразилец е даден под наем в Реал (М). В Кралския клуб смятаха, че може да се изгради като алтернатива на Дани Карвахал. Това обаче не се случи. Винисиус не успя да разгърне потенциала си и игра само в Б отбора на мадридчани.

Този юни 20-годишният десен бек се завърна в Шахтьор. Украинският тим му предложи да преподпише договора си до 2029 г., което той и стори.