0

З авесата около интимния живот на Джорджина Родригес преди Кристиано Роналдо беше повдигната. Любопитни подробности разкри бившият й приятел.
Той се казва Хави, известен фотограф е и се пусна в риалити шоуто „Островът на изкушенията“. С брюнетката се знаят от деца, от времето в испанския град Уеска. В началото двамата били най-добри приятели, споделяли всичко. След това чувствата им се разгорели, но приключили още преди да се задълбочат – през 2011 година, пет години преди красавицата да срещне Кристиано. „Прекарвахме много време заедно между 13- и 18-годишна възраст. Мечтаехме заедно. Споделяхме си, че искаме да пътуваме. Че ще завладеем света“, разказа Хави в интервю за списание „Семана“.

Сега двамата могат да се похвалят, че са изпълнили мечтите си. Той е известен фотограф и пътешественик, а тя – най-популярната футболна половинка в света с 28,7 милиона последователи в Инстаграм.


Като деца двамата се запознали в неговия квартал, където тя идвала на гости на съседката му. Двете момичета били приятелки и посещавали една балетна школа.
По-късно Хави и Джорджина се срещнали в гимназията, в която учели и двамата. Там попаднали в общ кръг и завързали топли отношения. „За мен тя беше най-красивото момиче. Беше много взискателна и връзката ни приключи“, твърди фотографът. Както става ясно от интервюто му, краят дошъл не защото той не я привличал, а защото тя решила да напусне Уеска и да се премести в Мадрид.

Хави е доволен, че бившата му приятелка се е устроила добре в живота. „Когато я погледна сега, виждам, че се е превърнала в успешна жена с невероятно семейство. Постигна това, към което се стремеше“, коментира фотографът, който след гимназията в Уеска заминал за Сарагоса да учи ветеринарна медицина. В последната година от обучението си получил стипендия и заминал за Аржентина, където открил призванието си да снима. „Оттогава си изкарвам прехраната с фотоапарат в ръце, обикаляйки света“, призна дългокосият мачо. „Поканиха ме в „Островът на изкушенията“, след като бяха видели профила ми в Инстаграм. Впуснах се, без да знам къде точно отивам. Казаха ми само, че отивам на пътешествие с пет много красиви момичета и трябва да завладея едно от тях. Идеята ми се стори привлекателна“, каза още бившият на Джорджина.