0

М ъж като Фернандо Алонсо не може да остане дълго сам.

Не мина и месец от раздялата с приятелката си Андреа Шлагер и пилотът отново е открил любовта. Според бдителни светски хроникьорки двукратният световен шампион във Формула 1 има афера с поп дивата Тейлър Суифт.

Испанският ас на пистата сам подхрани мълвата с клип, който публикува в TikTok. На него той преглежда контактите в мобилния си телефон и същевременно слуша хита на Суифт „Карма“. В края на видеото Алонсо намига загадъчно към камерата, оставяйки отворена вратата за слуховете за връзка с красивата изпълнителка. Новината за новата звездна двойка достигна бързо и света на НАСКАР. Пилотът Буба Уолъс дори обеща да помоли жена си, актрисата Аманда Картър, да попита Тейлър Суифт за връзката по време на концерта и в Канзас.

Дали Алонсо и Тейлър скоро ще разкрият връзката си, ако изобщо има такава, е въпрос на време. Но както е казал народът - „където има дим, има и огън“. В началото на април пилотът и по-възрастната от него с 8 години австрийска журналистка Андреа Шлагер обявиха в съвместно изявления, че късат. Всъщност те изкараха заедно няма и година.

Тънък момент в зараждащата се нова любовна сага е, че Тейлър Суифт също наскоро се раздели с гаджето – актьора Джо Алуин. Това стана след 6-годишна връзка, като именитата изпълнителка заяви, че е узряла все още за брак. Не е за пренебрегване и фактът, че Фернандо Алонсо вече има опит с жена от музикалния бранш. От ноември 2006 г. до декември 2011 г. той бе женен за Ракел дел Росарио, вокалистка на испанската поп банда El Sueño de Morfeo.