0

В ъзстановяващият се от контузия ас на ПСЖ Неймар спечели покер турнир, като победи и професионален покерджия преди новогодишното парти в имението си за 3 милиона евро, съобщи „Сън“.

Той лекува в Бразилия травмата си, получена в мача със Сент Етиен в Лига 1 преди коледните празници. Неймар надлежно информира феновете си как се поти във фитнеса, за да не остави съмнения, че в Бразилия се е отдал на своята страст – купоните.

В навечерието на Нова година Ней организира турнир по покер с участието на бразилския професионалист Андре Акари. За да разконцентрира съперниците си той седна на масата с ярък тоалет, като флуоресцентно горнище със зелена качулка, досущ като Кермит Жабока, а очите си скри зад подходящи слънчеви очила със също толкова зелена рамка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

Той пусна снимка в Инстаграм с патериците и ортопедичната обувка на левия крак, застанал пред сцена преди новогодишния купон, готов да вземе микрофона, за да изпее някой и друг куплет.

Футболистът, който прекара Коледа в ново имение до Сао Пауло за 3 милиона евро, очаква мила среща през новата година със зашеметяващата Бруна Бианкарди.

27-годишната брюнетка увери миналия месец, че в момента е сама, макар, че беше снимана с Неймар в Париж, преди да замине за Бразилия.