0

Б ившата и любовницата стигнаха почти до бой заради плейбоя ръгбист Дани Сиприани.

Съпругата Виктория Роуз и фитнес маниачката Иса Ясмин си налетели в хотел в Лондон по време на събитие, организирано именно от 36-годишния спортист. Това се случило на 4 ноември, а само няколко дни по-късно стана ясно, че Сиприани се е разделил с любимата си и е напуснал семейния дом - новина, която беше потвърдена от самия него.

Виктория, на 42, се ядосала много, когато видяла Дани да си бъбри сладко-сладко с Иса. Двамата изглеждали като да има нещо повече от чисто познанство.

Близки до разделеното семейство разказаха пред „Сън“, че Виктория усетила, че има нещо гнило още при пристигането в столицата. „Той беше променен. Обикновено имаше очи само за своето момиче, но този път не я даряваше с необходимото внимание. Изглеждаше така, все едно изобщо не иска тя да е там“, разказват свидетели.

Съпругата търпяла, но не се сдържала и избухнала, когато Дани я помолил да седне на друга маса. За сметка на това Иса се наместила на неговата. Г-жа Сиприани не оставила нещата така и отишла да търси сметка. Изправила се пред съпруга си с другата жена и попитала: „Какво, по дяволите, се случва?“. Тогава Иса я наругала и станало доста горещо.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ISA (@isa.yasmijn)

След края на събитието семейната двойка се прибрала в Кент и там светът на Виктория рухнал, след като открила съобщения в телефона на спортиста. Те били именно от Иса, но и от друга жена.

В крайна сметка спортистът и Виктория се разделиха. И докато тя се изолира и оттегли от социалните мрежи, на него явно изобщо не му пука, тъй като само няколко дни по-късно беше изловен в кафене в Лондон с новата си. Тя също публикува видео как двамата се боксират.

В спортните среди на Острова ръгбистът е известен като непоправим Дон Жуан. Наскоро самият той се похвали със сексуалните си изпълнения в книга. В нея описа как често му се случвало да спи с три в един ден.