0

В нова крачка май беше хванат бившият английски национал Джърмейн Дефоу.

41-годишният англичанин и неизвестна жена бяха снимани на задната седалка на неговия Range Rover на стойност 150 000 паунда. Рандевуто им на паркинга на престижен голф клуб продължи около 20 минути, разказаха бдителни клюкари пред „Сън“. За доказателство приложиха и снимки.

Какво точно се е случило обаче никой не може да каже с точност, тъй като двамата се постарали да останат скрити от хорските погледи. „Всичко беше много странно. На предните седалки грижливо бяха закачени якета, които не позволяваха да се види нищо отзад“, разкри очевидец.

Дефоу, който има 57 мача и 20 гола за Англия в периода от 2004 до 2017 година, пристигнал пръв на паркинга. Малко след него с личния си автомобил дошла и въпросната жена. Тя се качила на предната седалка до бившия нападател и след кратък разговор двамата се преместили отзад.

Дефоу явно си пада по секс в колата, тъй като именно подобна случка стана причина за провала на брака му с Дина Тиърни, продължил едва четири месеца. Любимата го изоставя, след като научила, че скоро след сватбата той предложил ласки на задната седалка на същия Range Rover на неназована жена.

След това бившият играч, чиито най-силни години минаха в Тотнъм, се хвана с инфлуенсърката Алиша Лемей. Двамата са заедно и до днес, но минаха през кратка и бурна раздяла. Причина за разрива стана забежката на Джърмейн с медицинската сестра Пейдж Малаборн-Едмъндсън.