0

П рез голям кошмар мина семейството на Радамел Фалкао.

Неговата съпруга Лорелей и петте им деца били приети в болница преди няколко дни, след като се натровили с газ. Инцидентът станал в семейната къща в Богота, когато половинката на нападателя пуснала бойлера за басейна. Имало обаче теч и силната миризма бързо се разнесла из цялата къща.

„В началото изобщо не разбрахме, че нещо се случва. Бяхме с едно от децата и баща ми на първия етаж. Чувствах се замаяна, но си помислих, че е нещо от надморската височина. Момичетата бяха горе с майка ми. Момчето ми обаче заспа, което ми се стори много странно. На мен също ми се приспа. Анет (б.р. - една от дъщерите в семейството) започна да плаче, тъй като й прилоша. На мен ми се виеше жестоко свят“, обясни съпругата на Фалкао, който изигра най-запомнящите се мачове с екипите на Атлетико (Мадрид), Монако, Манчестър Юнайтед и Челси. След това всички започнали да повръщат.

Домашната прислужница била тази, която усетила какво се случва. „Тя започна да ни крещи да излезем бързо навън“, добави Лорелей.

Бързо била повикана помощ и дамата, нейните родители и петте деца постъпили в болница, където им оказали помощ.

Вече всички са добре, но заради инцидента 38-годишният Фалкао пропусна мача на своя Милонариос срещу Алианса от първенството в понеделник. Без него тимът му падна с 1:2.

Напоследък на Фалкао явно не му върви, тъй като в края на миналата години домът му в Мадрид беше обран, докато е на вечеря със семейството си в близък ресторант. Тогава той играеше за Райо Валекано.