0

К ристиано Роналдо си е взел вила със специална еротична стая, твърди германският вестник „Билд“. Звездата е на почивка в Майорка заедно с половинката си Джорджина и петте си деца. Според изданието вилата, в която са отседнали Роналдо и Джорджина, разполага с басейн, няколко джакузита, игрище за плажен волейбол, отделен терен за футбол, фитнес зала, параклис, а в мазето има еротична стая. 

„Как точно изглежда стаята и с какво точно е оборудвана, не е ясно, както и не е ясно кога Кристиано и Джорджина ще ѝ се насладят, докато са на ваканция с пет деца, но ако времето им позволи, със сигурност може да отделят няколко часа“, пише „Билд“.

Междувременно, собственикът на къщата в Майорка, в която луксозна кола на Кристиано Роналдо се заби, е получил уверение от футболиста, че ще получи тлъсто обезщетение. Автомобилът „Бугати Вейрон“ е бил управляван от един от бодигардовете на Роналдо, който е загубил управление и се е ударил в стена в жилищния квартал Са Кома Буньола, където звездата на Манчестър Юнайтед почива със семейството си.

Неназованият собственик на къщата се е опитал да разговаря с Роналдо и е получил уверение от негови хора, че ще му бъдат изплатени нанесените щети.