0

В истински плейбой се е превърнал бившият испански национал Марк Бартра.

Централният защитник на Трабзонспор беше заснет в страстен танц с моделката Джесика Гойкоечея.

В последните месеци 31-годишният Бартра имаше флирт с Мис Испания Вселена 2014 Дезире Кордеро, която някога бе спрягана с Кристиано Роналдо. Преди повече от година родената в Севиля хубавица се раздели с аржентинеца Хоакин Кореа, който сега играе в Интер. 29-годишната испанка дори беше на трибуните в плейофа на Шампионската лига между Трабзонспор и Копенхаген, след който датският тим влезе в групите, а турският трябваше да се примири с Лига Европа. Марк, който дойде от Бетис с трансфер за 1,25 млн. евро, вчера претърпя операция на носа заради тежкия удар, получен срещу Коняспор в началото на месеца. „Благодаря на д-р Густаво Суарес. Имам няколко дни за възстановяване, така че мога да бъда с моя отбор възможно най-скоро и да се изправя пред важните мачове, които имаме преди края на годината“, написа Бартра от клиника в Барселона.

Колкото до Гойкоечея тя има 1,7 милиона последователи в Инстаграм и има собствена марка за дрехи Goi. От 2020-а синеоката изкусителка ходеше с актьора от драмата „Елит“ по „Нетфликс“ Арон Пипер, който е германец по баща и испанец по майка.

Игралият в Барселона Бартра пък през януари сложи край на 5-годишния си брак със спортната журналистка Мелиса Хименес. Тя му роди две дъщери и син, които останаха с нея в Севиля.