0

В любовен триъгълник се оплете крилото на Аякс Антони Матеус дос Сантош.

Въпреки че е само на 22, футболистът успя да изневери на законната си съпруга и майка на 3-годишния му син, както и да направи дете на по-възрастна от него диджейка.

Една от големите надежди на бразилския национален отбор, който стана олимпийски шампион в Токио и се гласи  да играе на световното в Катар, унизи публично половинката си Розилени Батиста. Любовницата му - известната диджейка, моделка и инфлуенсър Габи Кавалин обяви пред света, че е бременна в 11-ата седмица от Антони.

„Ако бях приела да се разделим, нямаше да се стигне дотук. Но аз знаех, че той иска да е с мен, а аз също исках да остана с него“, обясни пред Metropoles едрогърдата изпълнителка.

Тя добави: „Розилени също знаеше, че той е с мен, но въпреки това държеше да остане с него“.

Когато обаче аферата на спрягания за Манчестър Юнайтед играч стигнала до медиите, огорчената Розилени заключи профилите си в социалните мрежи, а освен това изтри фамилията на Антони от името си. На празното място тя написа: „Аз съм достатъчно силна, обичам себе си преди всичко", а освен това сподели фраза, приписвана на Хенри Форд: „Провалът е просто възможност да започнеш отначало по-умно“.

Майката на Кавалин - Мария, добави пикантни подробности в интервю за бразилско издание. „Антони имаше сериозна връзка с дъщеря ми от година и аз от самото начало мислех, че е необвързан, гледайки го как се държи с нея. Никога не се е отнасял с Габи като към любовница. Двамата правеха всичко заедно, включително пред хората. Той я взе да живее при него, повтаряше, че я обича, кроеше планове за бъдещето, даде й пръстен и винаги я ревнуваше. Поддържаше и връзка с нас като нейно семейство. Когато заподозрях за бившата му, казах на дъщеря си да сложи край, но Антони настоя, че ще реши този въпрос, защото той вече е с Габи“, заяви госпожата, която настоя футболистът също да вземе отношение за ситуацията, за да не излиза, че Габи е виновна за всичко.

„Познавам дъщеря си и знам, че от любов, тя ще замълчи заради него и бебето“, завърши Мария.