0

Е кшън звездата Лиъм Нийсън показа, че е корав тим и не цепи басма на никой и извън екрана.

70-годишният актьор отправи тежки думи не към кого да е, а към една от големите звезди в смесените бойни изкуства Конър Макгрегър.

В интервю за Men's Health бе запитан дали гледа битки в октагона и какво му е мнението за ММА като цяло.

„Не мога да ги понасям. Това за мен е все едно кръчмарски бой. Знам, че практикуващите ще ми кажат, че бъркам и че това са месеци тренировки. Но защо просто не вземат бутилка бира и да ударят съперника по главата?“, гласи отговорът на прочутия актьор.

След това, без да трепне, захапа друг знаменит ирландец.

„Този малък леприкон Конър Макгрегър носи лошо име на Ирландия. Знам, че е във форма и го поздравявам за това. Но не мога да го понасям“, откровен е Нийсън.

Леприконът е митично създание от ирландската митология. Той е дребно човече с рижава брада и се крие в четирилистните детелини.

След споделеното от героя от култовата филмова поредицата „Твърде лично“ медиите тръпнат в очакване реакцията на Конър Макгрегър. Страховитият боец също не си поплюва и е доста цапнат в устата.

От близо две години Конър Макгрегър бе в светлината на прожекторите, но не в октагона, а с охолния си живот извън него. Последната битка на родения в Дъблин спортист бе на 10 юли 2021 г. срещу Дъстин Порие. Ирландецът загуби с технически нокаут още в първия рунд, след като американският съперник му счупи пищяла. Напоследък упорито вървят слухове, че Макгрегър ще се завърне. Това намекна по-рано през годината и дългогодишният му треньор Джон Кавана. Самият боец не е казал още нищо по темата, но тренира упорито, както бе и в златните си години. Наскоро дори бе блъснат от автомобил, докато караше колело.