0

А сът на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд отново се среща с любимата си от детството - само осем месеца след тяхната болезнена раздяла, съобщи „Сън“.
Според изданието Маркъс и Лусия Лой - и двамата на по 24 г. - са се събрали отново малко преди Коледа. Лусия беше забелязана да се качва в колата на нападателя на Англия след поражението на Юнайтед с 0:1 срещу Уувърхемптън на 3 януари.
Тя публикува и загадъчна снимка в Инстаграм на ръката на татуиран мъж, положена върху ботуша й.

Източник на „Сън“ разказа: „Те винаги са имали намерение да се съберат. Паузата беше добра за връзката им, тъй като им предложи пространство и увереност, че искат да продължат напред. Те са заедно от училище, така че възможността да дишат и да се съсредоточат върху себе си беше важна.“

Двамата се разделиха миналия май, когато блокирани от COVID пандемията, Лусия напусна дома на Маркъс.

Миналата година Рашфорд получи ордена на британската империя, след като помогна за събирането на £20 милиона за децата, за да получават безплатно храна в училище по време на пандемията. Неговата кампания доведе до това, че правителството предостави летни ваучери за 1,3 милиона деца, отговарящи на условията за безплатна училищна храна.