0

Н ова любима има националът на Колумбия Хамес Родригес.

Бившият нападател на Реал и Байерн така и не се кротна, въпреки че вече е на 31 и има две деца от различни жени. Поредната му изгора е Мис Испания Вселена 2021 Сара Лоинас. Двамата първо били приятели, но чувствата им бързо еволюирали в любов, пишат в Колумбия, а Hola разпространява клюката.

Новата на футболиста освен че е много красива, е и успешна млада дама на 23. Тя е завършила Бизнес администрация и е основател на компанията „Рециклиране, море, действие“. Мисията й е да обучава децата как да пазят морето чисто, като насочва вниманието им специално към бреговете на Испания и различните испански острови в Средиземно море и Западна Африка.

Във вените на красивата Сара тече смесена кръв. „Баща ми е баск от Сан Себастиян, майка е от Мароко. Аз съм пример за разнообразие и смесване на културите. Възпитавана съм на ценности като уважение и интеграция още от малко момиче, живеещо между две култури“, каза преди година госпожицата, когато бе избрана за Мис Испания Вселена.

Наскоро екзотичната хубавица беше в Гърция, където пусна поредица от прелестни кадри. Предполага се, че е гостувала именно на любимия си Хамес, който в средата на септември подписа с Олимпиакос.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Loinaz (@sarahloinazm)

 

Двамата обаче предпочитат да не афишират връзката си. Донякъде това се дължи и на славата на Дон Жуан, която нападателят има във футболните среди. Той беше в брак с волейболистката Даниела Оспина, сестра на вратаря на националния тим на Колумбия Давид Оспина. Тя му роди дъщеря Саломе, която вече е на 9. Семейството се разведе през 2017-а, а две по-късно нападателят изненадващо обяви, че се е сдобил и със син Самуел. Оказа се, че момчето е от сурогатна майка.

След това футболистът имаше романс с Шанън де Лима, която връзка беше обявена официално. След това пък клюките го свързваха с колумбийската певица Карол Джи, бразилския модел Ерика Шнайдер и актрисата Кимбърли Рейес.