0

Д ушан Влахович още не е забравил първата си любов.

Нападателят и съученичката му Ана Аджич и до днес си разменят съобщения. Последното било, когато тя му писала за трансфера от Фиоренитна в Ювентус. „Имам си приятел, той няма нищо против отношенията ми с Душан. Наясно е, че той беше моята ученическа любов“, разказа пред „Информер“ Ана.

Тя и Душан се познават от основното училище. „В началото бяхме само приятели, защото бяхме твърде малки. В шести клас станахме гаджета. В онези дни вярвах, че ще се омъжа за него. Изпращаше ме до нас, молеше мама да ми разреше още половин час с него“, разкри още младата дама за Влахович, който прави фурор в Серия А, а медиите на Ботуша го  свързват с Мис Италия 2019 Каролина Страмаре.

 

„По пътя за моя дом има футболно игрище. Точно пред него се целунахме при една от разходките, това беше всичко. Не се страхуваше да покаже емоциите си. Посвещаваше ми песни, беше много романтичен. За един негов рожден ден отидохме в търговски център, родителите му бяха дали пари да почерпи приятелите си, но той ми купи колие. На него беше изписано името ми. Беше много хубаво“, продължи разказа си Ана.