0

Д рамата около Мауро Икарди и половинката му Уанда Нара явно няма да затихне скоро.
Оказа се, че любовният триъгълник, в който бе замесена и актрисата Чайна Суарес, всъщност ще се окаже квинтет. Това стана ясно, след като журналистът Анхел де Брито извади имената на още две красавици, които палавият нападател на ПСЖ опитал да съблазни в социалните мрежи.

Според Де Брито Икарди се усуквал около две популярни 37-годишни дами в родната му Аржентина. Едната е Джесика Сирио, модел и участник в редица шоу предавания по телевизията, а също така и танцьорка със забележителни изяви в театрални мюзикъли. Не по-малко известна в страната е и другата съблазън на Икарди Росио Гуирао Диас. Както и Джесика, тя също е руса, била е модел и участва в много риалити поредици. От 2008 г. тя е женена за секссимвола Николас Паладини, като двамата имат три деца Айтана, Индио и Рома.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jesica Cirio (@jesicacirio)

 

Скандалът с похотливите мераци на 29-годишния Мауро избухна миналия октомври. Тогава Уанда го напусна заедно с петте си деца с публично обвинение, че съпругът й изневерява. Блондинката, която е и мениджър на нападателя, открила в телефона му сексвидео, пратено му от актрисата Еухения Суарес, известна също така под псевдонима Чайна. Впоследствие се оказа, че красавицата пратила клипчето и на още четирима футболисти, играещи в Европа, които дори били национали на Аржентина. Така или иначе сагата между Мауро и Уанда придоби световни размери като отразяване от медиите. В крайна сметка след трогателно писмо от неверния си мъж надарената Нара си го прибра обратно и в момента отново са заедно.