0

Д а си жена в долните футболни дивизии, хич не е леко. За патилата си по терените разказа красивата полякиня Наталия Вавжиняк.

Тя е футболен съдия от Полша, но все още не е достигнала до професионалния футбол. Започнала през 2019-а като помощник-рефер, а вече се издигна до главен. „Най-много ме боли, че играчите и треньорите изобщо не си поплюват. Сякаш не се замислих, че в аматьорския футбол съдиите са главно млади и без опит. Сбъркаме ли, към нас летят такива ругатни, че ме е срам да ги повторя“, разказа 27-годишната Наталия, която първо била футболистка, но след тежка контузия била принудена да се пенсионира рано-рано.

Дамата, която раздава правосъдие на терена, изпитала обидите още във втория мач от кариерата си. „Единият треньор явно имаше проблем със себе си. Постави под въпрос всичките ми решения. В един момент ми заяви, че ставам само да готвя в кухнята. А на играчите си каза, че ме бива само в леглото“, сподели красивата съдийка. След края на мача въпросният треньор се обърнал към Наталия със следната реплика: „Ако беше моя дъщеря, щях да ти счупя главата“.

Патилата на Наталия обаче не свършват дотук. Вратарят на един от отборите й отправил неприлично предложение. „Искаш ли едно добро e***е”, попитал въпросният футболист, чието име съдийката не пожела да назове.

„Желанието ми е да стигна възможно най-високо във футбола, а и да мина през пъкъла на Б лига. Там е най-трудно да издържиш психически“, обясни още красавицата.
В професионалното си поприще тя е силно търсена от мъжете. Госпожица Вавжиняк има бръснарско студио, което е кръстила „Мисис Бръснар“. То е сред най-посещаваните в полския град Мастов, а самата тя е ненадминат специалист по оформяне на бради и мъжки прически.