0

Д жърмейн Пенант не остана дълго време самотен след раздялата с риалити звездата Джес Импиаци.

Месец след като бе изритан от любимата бившето крило на Арсенал и Ливърпул ухажва друга жена. Става въпрос за актрисата Шарлот Кърк, доста добре познато име във филмовите среди.

За това, че Пенант започва нова афера, стана ясно, след като бе засечен да се разхожда под ръка с Кърк и нейното кученце в центъра на Лондон. След това двойката похапна в известна закусвалня.

„Джърмейн и Шарлот си прекараха прекрасно. Те се уговаряха за среща от няколко седмици. Вече и двамата са необвързани и отново търсят романтика“, сподели източник на The Sun.

Пенант имаше страхотна двугодишна връзка с Джес Импиаци, но наскоро тя го разкара. Поводът бе изневярата на някогашния футболист с проститутка по време на ергенско парти в Ибиса. А също така и заради многобройни чатове, открити в телефона му с други жени. Всъщност Джърмейн има славата на неудържим Казанова още като играч. Навремето той излизаше с бляскавия модел Ейми Гроув. Тя обаче не издържа на постоянните му забежки. После бе и с актрисата Дженифър Меткалф. От Лара Мърфи, за която се сгоди, Пенант има син на име Трей, роден през 2010 г. Но и с нея не се задържа дълго. Когато бебето бе на годинка, той срещна модела Алис Гудуин. И след време, през 2014 г., се ожени за нея на пищна церемония в Чешир. Деветгодишният романс обаче приключи отново с обвинения за изневяра от страна на играча.

31-годишната Шарлот Кърк има участия в доста филми. Най-известният е „Бандитките на Оушън“, където си партнира със звезди като Сандра Бълок, Кейт Бланшет и Ан Хатауей. Името й нашумя през 2019 г., когато в пространството се появи анонимна поредица от съобщения между нея и изпълнителния директор на филмовата компания Warner Bros Кевин Цуджихара. В тях има намеци, че срещу секс ръководителят щял да даде тласък на кариерата на Кърк. Цуджихара, разбира се, категорично отрече подобни твърдения, но заради скандала бе принуден да подаде оставка.