0

И зкусителната сръбска певица Сандра Африка сменя гаджетата като носни кърпички. Въпреки че го отрича, тя си пада много по спортисти, а според клюките последното й завоевание е баскетболист.

Става въпрос за национала Никола Милутинов, който това лято се върна от ЦСКА (Москва) в Олимпиакос и още в първото си интервю заяви колко много съжалява, че няма да играе отново с нашия Александър Везенков. Приятел на центъра твърди, че той и Сандра са луди един по друг - пишат си постоянно и се виждат тайно.

Искрите между двамата пламнали преди около месец по време на тържество, на което Сандра била наета да пее. Баскетболистът поръчвал парче след парче, а тя му отправяла специални поздрави. „Повече подробности не мога да издам, но само ако знаете каква размяна на реплики имаше“, заяви близък до национала пред „Курир“.

Госпожица Африка, родена като Проданович, вече е на 35 години, а в края на декември новият мъж в живота й ще навърши 29. „Разликата в годините изобщо не ги притеснява. За него тя е допълнителна мотивация. Дори я покани в Атина след световното“, заяви същият източник.

Сега двамата са разделени, тъй като Милутинов е на лагер с националния отбор преди първенството на планетата, което ще се проведе от 25 август до 10 септември в Япония, Индонезия и Филипините. Сърбия е в група с Южен Судан, Китай и Пуеро Рико.

Самата Сандра е скандално известна в Сърбия с многото връзки, а също и с едни снимки, които изтекоха в социалните мрежи. Те показват двойка, която прави секс. Лицата не са виждат, но по татуировките феновете разпознаха именно певицата и тогавашния й любим - футболиста Владимир Волков. Тази пролет плъзна слуха за друго нейно завоевание - нападателя на Ювентус Душан Влахович.
„Не искам да имам нищо общо с футболисти. Искат шоу, а не плащат. Дори за 50 евро бакшиш се скъпят. Да не говоря, че едва ли не звънят на мама и тати да питат дали могат да харчат пари“, изцепи се тогава изпълнителката, която проби на сцената като танцьорка на Миле Китич.
Сега явно е решила да се пробва в друг спорт и всичко това с Милутинов. За него „Курир“ твърди, че има стабилна връзка, макар за гаджето му да не се знае нищо и никога не са снимани заедно.