0

Скандална актриса от филми за възрастни е сред най-верните фенове на тенисиста Кристофър Юбанкс.

Американецът поднесе сензация на „Уимбълдън“, след като прескочи четири кръга, справи се с петия в света Стефанос Циципас и стигна до четвъртфинал срещу Даниил Медведев. Опря се и на руснака, но все пак силите му стигнаха само за загуба в пет сета въпреки горещата подкрепа от трибуните. Там мястото си бе заела порнодивата Тиана Тръмп, която даде ясно да се разбере кой е нейният фаворит.

27-годишната госпожица сподели множество клипове от трибуните в Лондон, показа и как изживява всяка точка. На един от кадрите дори се вижда, как кракът й трепери от нерви и напрежение при разиграване между Медведев и нейния нов любимец.

Актрисата явно си пада по спортисти. През 2019-а тя се забърка в голям скандал, след като обвини публично баскетболист на Оклахома Сити, че я излъгал. Въпросният неназован спортист обещал да й плати за полет и ласки, но след това се отметнал.

Тиана, с истинско име Кийна Нишел Джоунс, влиза в порното още на 19, а вече се е снимала в над 90 филма. Нейните родители обаче не останали никак доволни и когато разбрали с какво се занимава, я изгонили от дома.

Любовта по тениса се предава по наследство в семейството на новата американска звезда. Бащата на Кристофър – Марк, също бил добър с ракетата, но започнал да се занимава чак на 30 и само като любител. „Разменяхме удари с по-големия ми син, а Крис беше още бебе в количка. Оставяхме го край корта. После започна да ходи, да тича и трябваше да направя нещо, за да го укротя. Дадох в ръцете му ракета, така че той играе от 2-годишен“, разказа Юбанкс-старши за сина си, който вече е на 27 и игра на „Уимбълдън“ като №43 в света.