0

Ж ивотът на Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес е като холивудска приказка, или като 6-серийния документален филм за годеницата му, който в момента се върти по Netflix. И който не спира между сериите, а продължава нонстоп, показван постоянно от двамата във всички възможни медии.

Така бе програмирано всичко до секундата, че честитката на Роналдо за 28-ия рожден ден на любимата му да бъде зрелищно цветно видео с фон най-високата сграда на света – 828-метровата „Бурдж Халифа“ в Дубай. Това бе в четвъртък - денят на Джорджина. Петък пък бе ден за CR7 - футболистът получи нова награда, с която се похвали подобаващо.

Семейството на Роналдо отпразнува стилно в Дубай 28-ия рожден ден на Джорджина Родригес в четвъртък.



36-годишният татко на четири деца похарчи хиляди, осветявайки нощното небе на Дубай със снимки на Родригес на предната част на сградата. В своя Инстаграм той публикува видеото с лицето на красавицата на фасадата на известната кула.

И двойката позира заедно със сградата на заден план, докато се наслаждаваха на специалния и уникален миг.

Днес пак в Дубай Роналдо получи пред голяма агитка от шумни негови фенове наградата за най-добър голмайстор за всички времена на Globe Soccer, събитие, създадено от неговия личен агент Жорже Мендеш. Който традиционно получава пък приза за най-добър футболен мениджър в света.

Роналдо излезе на сцената в Дубайския изложбен център пред публика на живо, като произнесе реч след като му връчиха наградата. „Слушайте внимателно. Това, което ще кажа, идва от дъното на сърцето ми.

Не очаквах да видя толкова много хора да ме чакат. И така, вие, хора, сте моята мотивация да играя футбол. Без вас, хората, футболът щеше да бъде нещо по-малко. Ние се ръководим от феновете. Само да усетя тази топлина, любовта, това ме кара да се чувствам толкова горд. Нямам повече думи, с които да това“, каза Кристиано, облечен с бяла фланелка, дънки къс панталон и бели маратонки.