0

Н а 37 години Кристиано Роналдо все още има завидна и почти перфектна физика. Нещо, което привлича много внимание, тъй като малко са футболистите, които се поддържат така на тази възраст.

Според испанското издание La Razón португалецът отива още по-далеч в желанието си да е съвършен физически, за да запази вечната си младост. 
Въпреки че по-голямата част от страхотната му форма идва от доброто хранене, ежедневните тренировки във фитнес залата и страхотната генетика, промените и новите постижения в естетическата хирургия му позволяват да поддържа мускулите си здрави и млади.

Кристиано Роналдо е фен на естетичните операции, твърди La Razón, доказателство е и откритата от него собствена клиника Insparya hair Clinic за лечение на коса. 

Но ботоксът без съмнение е големият съюзник на португалеца: лицето му вече е претърпяло няколко корекции, но това не е единствената част от тялото му, която е получила инжекция с ботокс.

CR7 си инжектирал ботокс и в интимните части, в гениталиите, по-точно в пениса. Защо? В статията се обяснява, че става въпрос просто за увеличаване на дебелината на органа - между 1 и 2,3 сантиметра. 

Въздействието на инжекцията продължава между 18 и 24 месеца, обратимо е и не се нуждае от шевове, въпреки че не е лечение, при което има гаранция за крайния ефект.

Това е практика, която много порно актьори използват за снимките, а също за повишаване на удовлетворението на интимните партньори – в случая Кристиано и Джорджина Родригес.