0

Б ившата приятелка на бразилската футболна звезда Роналдо си е направила операция, за да се венчае като девица.

Културистката Мишел Умезу имаше кратка връзка с легендата на Барселона и Реал (Мадрид), а през април 2005-а роди от него син Александър.

40-годишната бразилка се е подложила на процедурата по-рано този месец. Пред сайта Em Off Мишел обяви, че все още не е намерила любовта, но би приела интимна връзка с някого само след църковен брак.

„Търся мъж със същите цели и вяра като мен. Не се срамувам да кажа това, защото това е, което наистина искам“.

Тъй като се е подложила на хормонално лечение, Умезу каза, че е имала повишено либидо, но въпреки това е сама от дълго време.

Световният шампион се запознал с Мишел в Токио през 2002-ра, където тя работела като сервитьорка. Когато бебето било на 8 месеца, тя съобщила за него на нападателя. След 5-годишна съдебна битка Феномена потвърди бащинството на детето, но обяви, че се е решил на вазектомия, защото не искал повече наследници. Той има 22-годишен син Роналд от първата си съпруга – футболистката Милене Домингеш, а от бившата си годеница Мария Беатрис Антони се радва на дъщери Мария София (13 г.) и Мария Алис, която е родена на една и съща дата с батко си Роналд – 6 април, но 10 години по-късно. Двамата обикновено празнуват заедно рождените си дни.

В момента 46-годишният Роналдо, който сложи край на кариерата си през 2011-а, живее в Испания с новата си половинка Селина Локс. Изящната моделка е с 15 г. по-млада от Феномена, от когото тя все пак се надява да роди един ден, защото той е замразил сперма.