0

К ристиано Роналдо и Джорджина Родригес обявиха на света пола на бъдещите си близнаци.
Това се случи чрез трогателно клипче, което двамата публикуваха едновременно в Инстаграм с участието на четирите си деца.
На него 4-годишните Ева и Матео, първите близнаци на Роналдо от сурогатна майка, спукват балони, като от единия се посипват розови, а от другия – сини конфети. От случващото се са във възторг и другите отрочета на звездата на Манчестър Юнайтед: сина му Кристианиньо-младши (11), присъединил се наскоро към школата на „червените дяволи“, и дъщеря му от Джорджина – Алана, която навърши 4 г. на 12 ноември.

„Там, където животът започва и любовта е безкрайна“, написа 36-годишният голаджия към клипчето, което веднага събра 22 милиона гледания по всички краища на планетата. Декор на паметния миг е елхата в новия уютен дом на семейството в Чешир, където той смята да събере на Коледа майка си Долорес, брат си и двете си сестри. На Нова година пък всички ще са в Мадейра, тъй като навръх 31 декември Долорес празнува 67-ия си рожден ден.
27-годишната Джорджина, която е половинка на Роналдо от 2017-а, също не може да скрие емоциите от разкриването на пола на бебоците си. „Оле! Колко хубаво“, ликува тя зад кадър.
Бившата продавачка в бутик в Мадрид, превърнала се във влиятелен модел и инфлуенсър, за първи път показа и бременното си коремче. Това се случи по време на тренировка във фитнеса на любимия й мъж, която тя засне, облечена във впито клинче. Родената в Аржентина красавица, която е в петия месец, е по-секси от всякога, коментираха нейните 29 млн. последователи в Инстаграм.
Тепърва предстои Родригес да участва в собствен сериал по „Нетфликс“, наречен Soy Georgina. Приятелката на Кристиано увери, че не се притеснява от критики, защото е „силна и с характер“.