0

С ексапилната голфърка и инфрлуенсър Карин Харт призна, че следи от известно време какво се случва около легендата на НФЛ Том Брейди. Чаровницата, която се смята за конкурентка на известната Пейдж Спиранак, обяви, че е влюбена в пенсиониралата се спортна звезда.

„Просто си седя вкъщи и гледам профила на Том в Инстаграм. Мисля, че съм влюбена в него“, каза Харт.

Тя дори публикува анкета в своя история в Инстаграм, за да попита последователите си „какви са шансовете Том да е моят бъдещ съпруг?“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by karin hart (@karinhart)

Преди това Харт не се поколеба да коментира снимка, публикувана от бившия куотърбек на Тампа Бей в Туитър, на която позира по бельо, опитвайки се да популяризира своята марка.

Снимката бе видяна повече от 35 милиона пъти, получи над 25 000 харесвания и стотици коментари, включително един от Карин.

Брейди попита дали е успял да "го направи както трябва", тагвайки бившите си съотборници Джулиан Еделман и Роб Гронковски.

„Да, Том, направи го правилно...“, написа Харт, придружавайки отговора си с емоджи със сърце и очи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by karin hart (@karinhart)

Както е ясно Брейди се раздели миналата година със съпругата си Жизел Бюндхен след 13-годишен брак. Малко след това обаче легендарният спортист бе свързван със словашкия модел Вероника Райек, която дори си снима с фланелка с неговия номер на стадиона.

Карин Харт обаче също има своя снимка от мач на Тампа Бей.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by karin hart (@karinhart)