0

Г ригор Димитров празнува рожден днес. Той навършва 32 години, а до него е новата му любима Мадалина Геня.

Красивата румънка беше с тенисиста ни в Мадрид и Рим, а сега феновете се чудят дали 177-сантиметровата красавица ще го последва в Женева, където той ще играе с уайлд кард следващата седмица. След това му предстои пътуване до Града на любовта – Париж. Там от 28 май Григор ще участва за 13-и път на „Ролан Гарос“.

На 9 юни за Геня също предстои професионално предизвикателство – премиера на новия й филм Deep Fear, който е описан като хорър трилър. Лентата разказва за самотна пътешественичка, която пътува с яхтата си за Гренада, за да се срещне с гаджето си, но е застигната от буря и попада на самотен остров, където помага на трима бедстващи, оказали се по-късно крупни наркотрафиканти.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DEEP FEAR (@deepfearmovie)

Григор Димитров съобщи на света за връзката си с румънската актриса и модел Мадалина Геня след мача си с Новак Джокович. 35-годишната изкусителка, която изигра София Лорен във филма „Домът на Гучи“, отиде на утешителна вечеря в Рим с българина след деветата му поредна загуба от сърбина.

Нашият не се сдържа и публикува снимка, на която Геня е изписала името му върху чиния. Коментарът на Мадалина към кадъра в Инстаграм предизвика доста спекулации, защото гласеше: „Същото място, година по-късно“.

Въпросът е дали двамата са се запознали в същия ресторант или още тогава са имали чувства помежду си.

Наблюдателни фенове пък отбелязаха, че в последните месеци Гришо често отскачаше до Милано, където Геня живее с 6-годишната си дъщеря Шарлот.

До септември 2022-а Димитров все още официално излизаше с рускинята Лолита Османова, която го придружи и на „Ролан Гарос“ миналия май, и на US Open.

Малко след престоя им в Ню Йорк Османова започна да дава изявления в социалните мрежи, че започва нов живот, а Коледа с Григор прекараха разделени след 2-годишен роман.

Колкото до Геня, тя за първи път украси ложата на плейбоя ни на турнира в Мадрид, а после го подкрепяше и на двата му мача във Вечния град.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DEEP FEAR (@deepfearmovie)