0

К ристиано Роналдо е една от големите легенди на Реал Мадрид, с чийто екип след юли 2009 г. игра 9 сезона, спечелвайки две титли в Ла Лига,  две Купи на краля, три пъти световното за клубове и 4 пъти Шампионската лига.

Но въпреки 438 изиграни мача и 451 отбелязани гола с фланелката на Реал Мадрид, това не е впечатлило сина му Матео, който май харесва „смъртния враг“ на „кралския клуб“ - Барселона.

Това се потвърждава от последните кадри, публикувани от Джорджина Родригес в нейния акаунт в Instagram, следван от над 49 млн. почитатели.

Тя сподели история, в която Алана Мартина, Ева и Матео правят танцова хореография на един от диваните в семейния дом. И там изненадващо най-малкото от децата на футболиста е облечено от глава до пети с екипа на вечния съперник на Реал – Барселона.

Децата, без да им пука за фенските ограничения на големите, се забавляват от сърце, а едно от момичетата при скоковете си дори губи равновесие и се премята назад през глава.
Матео се изявява като запален футболен фен, редовно облича фланелки на различни отбори – клубни и национални.

Миналото лято малкият избра клубен комплект на Реал на концерта на Росалиа във Wizink Center в Мадрид. Друга негова любима фланелка е тази на Португалия.