0

Н ападателят на Славия Йон Бакеро използва свободното време, за да опознае красотите на България.

Испанецът заведе американското си гадже на кратка почивка в Банско след победата с 3:0 над Локомотив (Сф), в която той беше титуляр и остана на терена до 61-вата минута. 25-годишният играч и русокосата Кейти Крос се топнаха в открит басейн с топла вода на открито, а за вечеря хапнаха вкусна храна край камината.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jon Bakero (@bakerojon)

 

Йон е син на легендата на Барселона и добър приятел на Христо Стоичков – Хосе Мария Бакеро. Той дойде в Славия през януари със свободен трансфер от американския Финикс Райсинг. Именно отвъд Океана испанецът се запознава с любимата си жена. Тя е родена в Аризона и е завършила местния университет със специалност „Бизнес право“. Докато учи, Кейти играе с №11 във волейболния отбор по плажен волейбол, където за три сезона има 43 победи и 38 загуби. През 2021-ва пък се включи в треньорски щаб като доброволец.


Блондинката последва любимия си в София. За първия му мач с екипа на Славия срещу ЦСКА у нас беше цялото му семейство – баща му Хосе Мария, майка му и сестра му Лорея, която е завършила политология, но се изявява като журналист в „Мундо депортиво“.

Сред хобитата на стройната госпожица Крос са ските, затова и най-вероятно е използвала кратката ваканция в Банско, за да се пусне по пистите. Пътешествията със семейството също са любимо нейно занимание и тя вече започна да обикаля нашата страна с любимия си Йон.

В профила и във волейболния на университета е отбелязано още, че обича да плава с лодка по езерото Пауел, което е част от Националната зона за отдих и почивка Глен Каньон.