0

Х оливудската звезда Дуейн Джонсън – Скалата посети отбора на Барселона. Той изгледа на живо от трибуните победата с 2:0 над Ню Йорк Ред Булс, а след това отиде и на купон с част от играчите. Скалата се снима с Пиер-Емерик Обамеянг и Феран Торес след двубоя. Любопитен факт е, че по същото време се проведе и най-голямото кеч събитие на лятото – SummerSlam.
Иначе след края на контрола доста фенове се опитаха да нахлуят на терена и да се снима с играчите на Барселона. Няколко от тях обаче спрени по доста агресивен начин от полицията. След мача треньорът Шави Ернандес коментира ситуацията.

„Турнето беше позитивно като цяло. Имаме още работа, но съм доволен. Левандовски е разочарован, но това е нормално. Същото нещо се случи с Луис Суарес, когато дойде. Ще започне да вкарва“, коментира Шави. „Обичам Дембеле като играч. Вярвам му много и той го знае. Откакто пристигнах, той прави разликата. Имаше 13 асистенции миналата година. Представете си, ако започне да вкарва голове. Рафиня е страхотно попълнение за Барса. Не само за този сезон, но и за бъдещето. Искам да имам по двама титуляри за всяка позиция. Това е хубав проблем, който да имаш. Миналата година имахме малък състав“.