0

Е дин от най-колоритните тенисисти в историята - Яник Ноа, отново се носи на крилете на любовта след три развода и пет деца. На автомобилното състезание „24-те часа на Льо Ман“ французинът се появи в компанията на Малика, която е два пъти по-млада от него – на 32 г.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yannick Noah (@yannicknoah)

Двамата се влюбили от пръв поглед, след като се срещнали през есента на 2022 г. Оттогава са посетили Таити, Сен Тропе, Венеция, а миналия май Малика беше до партньора си и на „Ролан Гарос“, където тържествено беше отбелязана 40-годишнината от титлата му от „Ролан Гарос“. Той е последният френски шампион от Големия шлем и единственият в новата ера на тениса.

През януари Яник завел новата в Камерун, откъдето е родом баща му Закари Ноа, който е бил футболист. В социалните мрежи Ноа бе засипан от критики заради възрастовата им разлика. Освен това по-наблюдателните отбелязаха, че той за първи път има сериозни отношения с тъмнокожа жена, която е и значително по-млада от него.

Според списание „Воаси“ Малика е бременна в петия месец от Ноа, който има пет деца от предишните си връзки. През есента на 2020-а Ноа, който след края на кариерата си на корта се изявява като музикант, беше изоставен от третата си съпруга Изабел Камю (60). Тогава известната продуцентка призна, че всичко рухнало по време на второто затваряне на Франция заради пандемията. „Това се оказа голямо психическо изпитание за нас. Една двойка трябва да се полива, за да цъфти. Когато не е така, раздялата е най-доброто решение. Яник беше любовта на живота ми и моят идеал за мъж – верен, честен, загрижен и забавен, но се промени“, обясни Изабел, която беше 18 г. заедно с Ноа и му роди син Жоалукас. Наскоро момчето навърши 20 г.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yannick Noah (@yannicknoah)

Другите бракове на Ноа бяха с манекенките Сесилия Роде и Хедър Стюарт-Уайт. От 38-годишната си дъщеря Йелена бившият №3 в света се радва на внук, а от сина си – бившата баскетболна звезда Йоаким (39), се сдоби с внучка.

През септември Яник ще бъде капитан на тенис отбора с инвалидни колички, който ще представя домакините на параолимпиадата.