0

В ратарят на националния отбор на Англия Джордан Пикфорд вдигна приказна сватба на Малдивите.

Играчът на Евертън се ожени за любимата си от детството Меган Дейвисън през 2020-а, но пандемията отложи тържеството с повече от две години. 

Романтика

Чакането явно си е струвало, защото Пикфорд изненада половинката си с романтична церемония на плаж на частен остров. Първата целувка на двойката официално като съпрузи бе на фона на тюркоазените води на Индийския океан. Блусът пък влюбените изтанцуваха боси на пясъка. Най-голямата награда за тях обаче беше красива снимка със сина им Арло. 

Малкият дори участва в ритуала, носейки бележка, която гласеше: „Татко, идва мама“. 

Джордан и Меган си казаха съдбовното „да“ пред най-близките хора, като на сватбата присъстваха точно 13 човека. 

Кадри

И след като трябваше да чака толкова дълго за най-важния си ден в живота, прясната госпожа Пикфорд нямаше търпение да залее последователите си в Инстаграм със серия прекрасни кадри.

„Заслужава си чакането за най-вълшебния ден с моята сродна душа. Представяме ви семейство Пикфорд“, сподели Меган под снимките, от които става ясно, че тържеството се е състояло през юни.

„Двамата изглеждаха като картината на щастието, докато вървяха по пясъчната пътека след церемонията“, коментираха феновете им.

Младоженците получиха стотици поздравления, като сред тях имаше такива от съпругите на Хари Кейн, Кевин де Бройне, Рияд Марез и Марган Шнайдерлин. 

Самият Пикфорд в момента е на предсезонна подготовка с Евертън в САЩ.