0

В професионално отношение Кейта Балде е далеч от най-добрите си години.

За сметка на това обаче личният живот на нападателя е доста бурен. През януари той бе натирен от съпругата си Симона Гуатиери заради изневери с няколко жени. Явно вече е преодолял страданието, тъй като в Инстаграм се появиха негови снимки с испанската звезда от порнофилмите Клаудия Бавел.

Тепърва ще излизат подробности за връзката между двамата, но около Бавел се шуми не за първи път. През август миналата година папаракът Жорди Мартин съобщи, че актрисата е имала афера с известния пуерторикански рапър Озуна. Клаудия лично се обадила на журналиста, тъй като се почувствала излъгана от певеца, който й обещал да напусне съпругата си Таина Мари, от която има две деца.

„Те са заедно от осем месеца и Озуна й е обещал, че иска семейство с нея, че ще живее с нея, а не с жена си“, разказа тогава Мартин.

Именно той бе човекът, който първи разкри подробности навремето за изневярата на Жерар Пике, довела до раздялата му с Шакира.

Самата Клаудия, която има зад гърба си десетки филми за възрастни, също говори после по темата в предаването El Gordo y la Flaca.

„Чувствам се доста измамена. Имахме планове за бъдещето, влюбих се в него и се чувствам много предадена от негова страна“, каза Бавел.

Около Кейта Балде също ври и кипи. В началото на 2023 г. Мауро Икарди обвини бившия си съотборник от годините в Интер, че е любовник на съпругата му Уанда Нара. Тя дори летяла до Дубай, за да се види с него, докато той бил на подготовка със Спартак (Москва). Тогава Симона Гаутиери защити любимия си мъж и бе категорична, че той няма нищо общо с Уанда Нара. Година по-късно обаче бившата участничка в конкурса „Мис Италия“ е сама с децата си Тиаго и Исабел, далеч от татко им Кейта Балде. Нещо, което може да се види от публикациите й в Инстаграм, на които съпругът й вече липсва. Самият футболист пък имаше добри моменти в Лацио, Монако и Интер, но напоследък кариерата му не е толкова бляскава. Този месец той остана без отбор, след като прекрати договора си със Спартак (М) по взаимно съгласие.