0

О чакваният с голямо нетърпение боксов мач между порнозвездите Астрид Ует и Ел Брук няма да се проведе, съобщи „Дейли Стар“.

Срещата бе насрочена за 16 юли и трябваше да се проведе в четири рунда по две минути. След див скандал на официалната пресконференция за събитието Ует заяви, че има опасения за живота си и се отказва.

На въпросната пресконференция Брук се появи с картонен ковчег, в който бе поставила надуваема кукла на Астрид,  облечена в тениска на любимия й отбор Челси. След това двете се изправиха една срещу друга и започнаха да сипят обиди. „Това ще кърви“, извика бясната Ел, след което ощипа носа на съперничката си. Ует опита да й забие шамар, но опонентката й се оказа по-добре подготвена и успя да й вкара ритник в корема, преди охраната да ги разтърве.

„Ще погреба Астрид Ует на 16 юли точно в този ковчег. Ще нарисувам лицето й върху него“, заяви неудържимата Ел Брук след грозните сцени.

Именно след тази репликата Ует се замислила сериозно за здравето и дори живота си, ако излезе на ринга.

„Това е нещо, с което не трябва да се шегуваш. Да донесеш ковчег на сцената, е отвратително. Къде е уважението? Бях нападната на срещата. Ел ме хвана за лицето и след това ме ритна доста силно в корема, което мога да го приема. Но аз бях тази, която беше вдигната и извлечена от сцената, а тя остана с микрофона и продължи да ме клевети“, възнегодува Астрид.

Двете палавници имат да разчистват сметки на много нива. Освен че се борят за клиенти в платформата за възрастни OnlFans, Астрид и Ел имат и футболни противоречия. Първата, както вече стана ясно, е фен на Челси, а втората на Манчестър Сити. Враждата особено се разпалила през април, пишат на Острова. Тогава дамите се засекли в нощен клуб, където едва били удържани да не се сбият. Поводът бил, че Брук плиснала питието си в лицето на Ует. „Каква загуба на водка с боровинка“, написа след това в Туитър агресорката. Именно след този случай кристализирала идеята враждуващите красавици да премерят сили с боксови ръкавици на ринга.