0

М ачът от НБА между Чикаго Булс и Лос Анджелис Лейкърс по традиция бе чакан с огромен интерес.

Феновете в зала „Юнайтед Сентър“ обаче видяха не само брилянтните отигравания на Никола Вучевич, Леброн Джеймс и останалите звезди. В разгара на срещата фокусът бе изместен от игрището към една от ВИП ложите, където се вихреше щур купон, в центъра на който бе атрактивна стриптийзьорка.

Докато дамата, представяща се като Прити Ребел, се кълчеше и друсаше дупе с червени бикини, празнуващите около нея хвърляха пачки с банкноти. Групата веселяци не се задоволи само с това, но започна да мята долари и по трибуните под ложата. Намиращите се в близост фенове на секундата забравиха за Леброн и другите и започнаха да събират парите. Други пък цъкаха с език и аплодираха танца на госпожица Ребел. Самата тя призна впоследствие, че след като видеото с изпълнението й е плъзнало в социалните мрежи, е станала много търсена. Към стриптийзьорката заваляли покани, естествено добре подплатени, за участие на подобни партита. Ребел направо се чудела как ще смогне. На екстравагантното тържество в „Юнайтед Сентър“ тя била ангажирана от човек на име Маркъс. Той е сред най-активните с пачките, е видно от клипчето. Самият купон пък е в чест на жена на име Джази, по случай 32-рия й рожден ден. „Всички сме приятели от повече от 10 години. Когато сме заедно, си прекарваме добре“, сподели рожденичката пред „Фокс“. Организаторът на събитието Маркъс пък добави, че където и да отидат, винаги ще правят подобни партита.

Не всички обаче приеха с насмешка случилото се в открития апартамент на ВИП ложата. От „Юнайтед Сентър“ започнаха проучване на ситуацията.
„Наясно сме с видеото от мача. Това е явно нарушение на нашия кодекс за поведение на феновете и приличие на местата от първа класа. Не одобряваме това поведение и сме предприели нужните стъпки за справяне с проблема“, гласи изявлението на управата на залата.

Иначе Лейкърс победи със 121 на 110, като Антъни Дейвис оформи дабъл-дабъл – 38 точки и 10 борби. Леброн Джеймс се отчете с 25 точки, седем борби и четири асистенции за успеха.