0

У ж невинна шега по адрес на бившата доведе до сбиване в националния отбор по плуване на Великобритания.

Голямата звезда Адам Пийти изпита гнева на съотборника си Люк Грийнбанк.

Инцидентът е от миналия петък и се случил по време на тренировъчен лагер. Трикратният олимпийски шампион Пийти подметнал нещо заядливо за бившата си Анна Хопкин, която също има олимпийско злато от басейна, а от две години върти любов именно с Грийнбанк.

Хапливата забележка ядосала много Люк и Адам си платил за поведението – получил удар в лицето, наложило се дори да получи и медицинска помощ. Медиите на Острова достигнаха до скандала, след като шампионът се появи на събитие с деца с рана над лявото око.

„Беше истинска касапница. Пийти се държеше самонадеяно“, заяви източник от националния отбор пред „Дейли мейл“. Същият допълва, че в крайна сметка двамата си стиснали ръцете и загърбили случилото се. Представители на 28-годишния Пийти отказаха коментар.

Адам имал кратка връзка с Анна, преди да се хване с Ейри Мънро, майката на тригодишния му син Джордж. Той се раздели с любимата си миналия август, вероятно заради психичните проблеми, с които дълго се бореше. „Съжалявам, че ви разочаровах“, написа тогава плувецът.

Сега той ходи с Холи Рамзи, дъщерята на известния британски готвач Гордан Рамзи. Тя също като плувеца имаше много психични проблеми. През декември тя отбеляза две години от победата си над алкохолизма, а сега има собствен подкаст, посветен на хората с тревожност. За да се бори с депресията пък, Пийти през март се оттегли от басейна за известно време, но вече е напълно готов за нови успехи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adam Peaty OBE (@adam_peaty)