0

М ис Евро 2020 Татяна Мирошина се пусна в нов конкурс за красота. Рускинята, която е най-популярната фенка на Лудогорец, представи България на Miss Humanity, който се провежда в Ливан, а миналата година беше спечелен от представителката на Мароко.
В навечерието му Мирошина написа: „Представям ви се и с гордост съобщавам, че участвам в международен конкурс за красота. Имах възможността да представям любимата си България. Благодаря за възможността. Обичам те, България“, написа в социалните мрежи госпожица Мирошина.
По-късно Таня добави: „Имам нужда от вашата подкрепа“. Към публикацията си русокосата хубавица добави българското знаме. Тя дори запя на диско хита на Цветелина Грахич и трагично загиналия Денис Теофиков „Пак ще го направя“. „Обичам българската музика“, написа рускинята.


Преди месец тя спечели конкурс в Москва и изяви желание да дефилира и у нас. На поздрав на свой български фен, който й написа „Кралицата на Русия... и на Разград“, тя отговори „Следващия път ще бъда Мис България“.
Мирошина има богат опит с подобни участия. Тя е Мис Тверска област през 2019 г., а година по-късно влиза в битката за титлата „Посланик на Русия по света“. Красавицата бе избрана в челната петица. 
Макар и рускиня, блондинката е най-известната фенка на Лудогорец. Тя придоби популярност по време на европейското първенство, където не пропусна мач в Санкт Петербург. Преди шампионата пък се появи с екип именно на „орлите“ в контролата Русия – България.
Оттогава тя често пребивава у нас, като редовната дестинация е именно Разград. Таня гледа няколко мача на шампионите, включително и в европейските турнири. През септември посети и „Герена“ за мача Левски – ЦСКА 1948.