0

А встралийският скандалджия на корта Ник Кириос се присъедини към платформата за възрастни OnlyFans, където обещава да покаже "интимната си страна" и повече от връзката си с Костийн Хатци.

28-годишният тенис ас нарече това решение "безсмислено", но планира да "разкрие всички страни на голямата си личност", пише „Сън“.

Киргиос, който миналата година спечели първата си титла от Големия шлем на двойки мъже на Откритото първенство на Австралия, заяви: "Стартирането на OnlyFans беше безсмислено. Те обаче правят революция в социалните медии и аз исках да бъда част от това. Спортистите вече не могат да се появяват само на корта или на терена, трябва да се появяваме и онлайн. Искам да създавам, продуцирам, режисирам и притежавам съдържание. Това е бъдещето“, обяви тенисистът.

Кириос облиза мацето пред цял свят

"От години говоря директно с феновете си и знам какво искат да видят. Разбира се, ще има включени тенис топки, съвети, трикове и задкулисие, но също така те ще могат да видят най-различни мои страни. Гейминг, татуировки, интимната ми страна - всичко това е на масата и аз ще взема феновете със себе си за пътуването!“, обяви Кириос.

Кийли Блеър, главен изпълнителен директор на OnlyFans, добави: "Подобно на OnlyFans, Ник е разрушител, така че е страхотно да го видим да се присъединява към нашата платформа, да намира нови начини да споделя съдържанието си и да изразява себе си.“

Страницата на Ник Кириос в OnlyFans ще бъде безплатна и ще предлага ексклузивно съдържание, подбрано за неговата фенска база, допълни „Сън“.