0

Р уският олигарх Роман Абрамович понася огромни санкции от страна на правителството на Великобритания заради предполагаемите си връзки с Владимир Путин.
Активите на 55-годишния милиардер бяха замразени, което означава, че продажбата на футболен клуб Челси не може да продължи и отборът вече няма да може да продава нови билети или стоки или да купува нови играчи.

Роденият в Саратов Абрамович е един от многото руски олигарси в правителствения черен списък, докато Путин продължава да води война срещу Украйна. Санкциите ще имат последствия за неговото състояние от 9,3 милиарда британски лири (12,3 милиарда долара) и вероятно ще засегнат и седемте му деца, които живеят в привиден лукс.


Най-големият британски таблоид „Сън“ разказа кои са те и какво бъдеще ги очаква.

Анна Абрамович, 30 г.

Завършилата философия в Колумбийския университет Анна е първородното дете на Абрамович и втората му жена Ирина Маландина, с която се разведе през 2007 г. след 11 години заедно. (Роман няма деца от първата си съпруга Олга Юриевна, с която сключва брак през 1987-а.) 
За първи път Анна попадна в заглавията, когато се сгоди на 18 за тогавашното си гадже Николай Лазарев през 2010 г., докато все още ходеше на училище с хеликоптер или в лимузина, управлявана от шофьор.

Анна Абрамович позира с приятел по време на събитие на Адидас през август 2012 г. в Лондон.

 Анна Абрамович позира с приятел по време на събитие на Адидас през август 2012 г. в Лондон.
gettyimages.com

Говори се, че баща й Роман е бил разстроен от годежа и младежите се разделила, преди да се оженят.
По-късно Анна бе виждана да се мотае с „парти лъва“ Калъм Бест. 
Говори се, че партито за 18-ия й рожден ден струвало шестцифрена сума. 
Именно Анна е смятана за тази, която най-много прилича по характер на баща си.
Сега на 30 г., тя живее в Ню Йорк.

Аркадий Абрамович, 28 г.

Аркадий е първият син на Абрамович и е смятан, че именно той ще наследи богатството на баща си.
Подобно на Анна, Аркадий е син на Роман и първата му съпруга Ирина, която вече е на 55 години, и е направил успешна кариера далеч от богатия си баща.
Той е основател и собственик на ARA Capital, която управлява активи, включително големи дялове в електронната търговия и газ, петролната компания „Газпром нефт“.
Тъй като е редовен посетител на "Стамфорд Бридж", се смяташе, че Аркадий се стреми към това да притежава Челси, след като не успя да придобие дялове в ЦСКА Москва. По едно време се говореше, че младежът има интерес към датския ФК Копенхаген.

София Абрамович, 27 г.

Смятана за „дивото дете“ на семейството, София обича да споделя бляскавия си живот в Инстаграм, парадирайки с богатството си, когато може.
Партито за 18-ия й рожден ден включвало изпълнение на поп групата McBusted и се провело в нощния клуб на „Стамфорд Бридж“.
Тя редовно купонясва със своите знаменити приятели Бекъм и Рамзи и често посещава ексклузивния хотел One&Only Reethi Rah на Малдивите за 3000 британски лири на вечер.
София завършва мениджмънт и маркетинг в Royal Holloway. 


27-годишната млада жена притежава и три коня, наречени Дора, Били Фролейн и Занзибар, и е представлявала Русия в състезания по прескачане на препятствия.

Арина Абрамович, 21 г.

Арина също си пада по конете и се отличава в състезанията, благодарение на кон на име Прингъл. Според слуховете, Роман пръснал около £50 000, за да й купи Roan Gelding, който спечели първа награда в класа си на Международното конно изложение в Олимпия през декември през 2013 г.
Говори се, че Арина иска да емигрира в Австралия, за да се запише във факултет по зоология.

Иля Абрамович, 19 г.

Второто най-голямо момче в династията Абрамович – Иля, е последното дете от брака на Роман и Ирина.
Следването на Иля бе прекъснато от пандемията на коронавирус и все още не се знае какви за плановете му, свързани с университета.

Аарон (12) и Лия Лу Абрамович (8)

Шестото и седмото дете на Абрамович са родени в Манхатън, Ню Йорк. Те са от третия брак на Роман с модела и колекционер на изкуство Дария Жукова, който приключи през 2017 г.
Аарон, който сега е на 12 г., веднъж беше видян да носи фланелка на Челси с името Мората на гърба.
Лия Лу, която вече е на осем години, живее с майка си в Голямата ябълка и посещава частно училище в града.