0

В ратарят на Челси Кепа Арисабалага показа новата си любов. Също като него тя е много известна, казва се Андреа Мартинес и е Мис Вселена Испания за 2020 година.

Двамата обявиха официално връзката си, споделяйки обща снимка в профилите си в Инстаграм. „За нас“, написаха влюбените и предизвикаха лавина от коментари. След първите, които ги поздравиха, бяха национали на Испания начело с вратаря на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа, а също така негови съотборници в Челси.

Не е ясно откога Кепа и Андреа са заедно, но се знае, че му е кака. Брюнетката е на 29, с две години по-голяма от любимия си мъж. През 2020-а тя спечели титлата Мис Вселена Испания. След като се окичи с короната, тя написа в социалните мрежи: „Не мога да повярвам, че това се случи“.

Още от дете красавицата има афинитет към спорта. Тя е бивша състезателка по баскетбол, стигнала дори до националния отбор за девойки до 15 години на Испания. Модата обаче се оказа по-привлекателна и тя заряза тренировките на паркета.

Новата на вратаря е адашка на бившата му. Почти 9 години той ходеше с Андреа Перес, но през февруари 2020-а медиите в родната им Испания обявиха, че са разделени. С това и обясниха слабата форма на Кепа в Челси по онова време.
Докато бяха заедно, двамата не спираха да обикалят света по време на ваканциите, а най-вълнуващото им пътешествие беше до Мексико. Самата Андреа пък е запалена по катеренето и често може да бъде забелязана из планините в Испания с група приятели.