0

Л юбопитна съдба има бившата тенисистка Александра Стивънсън, която през 2002 година стигна до най-доброто си класиране - 18-о място в ранглистата.
Оказа се, че 40-годишната дама дължи появата си на бял свят на брекетите на майка си - спортната журналистка Саманта Стивънсън. През 1979-а тя започнала извънбрачна връзка с баскетболиста на Филаделфия Севънти Сиксърс – Джулиъс Ървинг. Играл е още за Вирджиния Скуайърс и Ню Йорк Нетс.
„Саманта беше тази, която ми помагаше да се отпускам, когато бях под напрежение. Имах обичая да отивам при нея и да прекарваме приятна вечер. Това включваше и орална любов. Един-единствен път имахме полов акт. Тогава тя току-що беше сложила брекети, за да стегне зъбите си. Съгласете си, че с тази тел и блестящ метал в устата оралният секс не беше опция“, разказа Ървинг, който вече е на 71 и през 1993 година беше приет в Залата на славата.


Самият той има още осем деца - четири от първата си съпруга и още четири от втората. Единият от синовете му загина трагично през 2020-а. Няколко месеца той беше в неизвестност, а след това тялото му беше открито в eзеро.
Легендата дълго криеше, че е баща на Александра. Семейството му обаче било наясно. Връзката лъсна през 1999-а, когато тенисистката стигна полуфинал на „Уимбълдън“. През годините той осигуряваше финансово дъщеря си, но двамата за пръв път се срещнаха през 2004-а, след като тя потърси контакт с баща си.
Александра сложи край на кариерата си през 2018-а година, а по-късно тръгна по стъпките на майка си Саманта и започна работа като спортен журналист. Тогава тя коментира за ESPN жребия за US Open. Направи същото и през следващите две години.