0

К апитанът на сръбския национален отбор по волейбол Богдан Богданович от няколко месеца има ново гадже. Главата на 32-годишния спортист е завъртяла красивата Милица Живанович.

Тя е от град Валево, в Западна Сърбия, но от дълги години живее в Нови Сад. Именно в местния технически университет тя учила за графичен дизайнер – професия, в която се развива успешно вече пет години.

Именно Милица придружила Богданович на купона, който националите на Сърбия вдигнаха в Белград след бронзовите си медали от Олимпийските игри в Париж това лято. Гардът на Атланта Хоукс не изпускал хубавицата от прегръдките си, но тогава никой от съотборниците му не бил наясно дали между тях има нещо сериозно. Два месеца по-късно те все още са заедно и любовта им процъфтява, твърдят медиите в Сърбия.

Иначе Богдан е познат като човек, който често сменя мацките. Сред най-известните му завоевания е тенисистката Олга Данилович, която сега е №86 при жените. За последно пък беше с друга сръбска хубавица – 21-годишната Сара Радович.