0

Н ационалът на Германия Матс Хумелс и съпругата му Кати май най-накрая ще сложат и официално край на брака си.

Семейството е подало молба за развод в съда. Делото ще се проточи, тъй като двамата нямат предбрачен договор, който да уточнява какво се случва при раздяла. Вината за разрива в отношенията е у защитника на Борусия (Дортмунд), който само за последната година заби три мацки. Кати преглъщаше в името на сина Людвиг, но най-накрая явно й е писнало.

Красавицата и футболистът са връстници. През януари тя навърши 34, а той ще празнува през декември. Двамата са заедно още от 18-годишни, а през 2015-а вдигнаха и сватба.

Сега телевизионната водеща намекна за раздялата с публикация в Инстаграм. „Когато една врата се затваря, се отваря нова. Не харесвам много промените. Но приемането им помага, дори да боли. Приемам и съм позитивна, както винаги и доколкото е възможно. Заради Людвиг, заради мен, заради живота ни. Трябва да продължим, но накъде?“, написа Кати, която е много активна в социалните мрежи и редовно дава препоръки с борба с депресията.

Световният шампион с Германия от 2014-а минава за голям Дон Жуан. Само за последната година той се забърка с три жени. В края на май той беше изловен в Майорка да се натиска с Юлия Никола Гаули, която е популярен блогър и инфлуенсър. Няколко месеца по-рано пък за романтична среща със защитника се похвали Селине Бетман. Тя също е известна в родината си, тъй като през 2017-а спечели конкурса „Следващият топмодел на Германия“, организиран от любимката на милиони мъже по света Хайди Клум.

Миналото лято пък кръшкачът Матс хлътна по 11-години по-младата състезателка по тенис на маса Лиза Мари Щраубе, която по-късно се замеси с рапъра Дрейк.