0

М инистърът на младежта и спорта Радостин Василев съобщи, че е освободил от длъжност изпълнителния директор на „Национална спортна база“ Пламен Манолов, както и целия състав на Съвета на директорите на дружеството, чийто принципал е ММС.

Министърът на младежта и спорта Радостин Василев съобщи, че е освободил от длъжност изпълнителния директор на „Национална спортна база“ Пламен Манолов, както и целия състав на Съвета на директорите на дружеството, чийто принципал е ММС.

Манолов е и шеф на лицензионната комисия към Българския футболен съюз и член на Изпълкома на футболната централа. Под шапката на дружеството НСБ са най-големите спортни обекти в страната, сред които националният стадион „Васил Левски“, многофункционалната спортна зала „Арена Армеец“, базата „Спортпалас“ край Варна, високопланинската база „Белмекен“ и др.

Новите членове на Съвета на директорите са Невена Полименова, Венцислав Петков, Мартин Арсов, Румен Муратев и Владислав Божиков.

„Уверен съм, че новото ръководство на „Национална спортна база“ ЕАД ще работи изцяло в полза на развитието на дружеството, за да бъдат осигурени максимално добри условия за тренировъчна и състезателна дейност на българските спортисти", съобщи министър Василев.