0

Я сновидецът Атос Саломе, който нарича себе си „съвременният Нострадамус“, предупреди, че още преди Нова година ни очакват невиждани природни бедствия, пише Mirror.

Саломе се прочу след като предсказа с невероятна точност смъртта на кралица Елизабет II. Ясновидецът предупреди, че ни чакат огромни наводнения и земетресения през следващите месеци. Той дори посочи точни места, където ще връхлетят бедствията. Атос се опита да изясни, че не иска да всява паника с виденията си, като добави, че те не е задължително те да се сбъднат.

Въпреки че Атос прогнозира смърт и щети в глобален мащаб, той казва, че все още могат да бъдат предприети действия, за да се предотврати голяма част от тях. Той каза: „Нямам намерение да всявам страх в обществото. Надявам се, че прогнозираните негативни събития няма да се сбъднат. Предупрежденията ми всъщност трябва да ни послужат като мотивация да се обединим и да дадем приоритет на нашето благополучие”.

Според ясновидеца трябва да очакваме повишени вулканични и сеизмични дейности в Тихоокеанския огнен пръстен - по-специално индонезийския остров Ява, както и крайбрежната ивица, обхващаща от Северна Калифорния, САЩ, до южна Британска Колумбия, Канада. „Тези великолепни райони ще се изправят срещу непреклонната сила на природата“, прогнозира той.

Той предвижда увеличаване на интензивността на ураганите и циклоните в региони като Югоизточна Азия, включително Филипините и Тайланд. Освен това той идентифицира зони с висок риск за бури като Мексиканския залив и Флорида в Съединените щати, като подчертава важността да бъдете добре подготвени да се изправите срещу тези нововъзникващи тенденции.