0

Х ерцогинята на Съсекс Меган Маркъл отпразнува 42-ия си рожден ден, но това събитие не беше отбелязано в британските кралски профили в социалните медии, предаде ДПА.

Меган живее в Калифорния със съпруга си принц Хари и двете им деца от повече от три години, откакто двойката се оттегли от задълженията си на британски кралски персони. Там тя празнува всяка година единствено в компанията на най-близките си хора без излишни пищни тържества.

Този път официалният акаунт на кралското семейство в социалната мрежа X (бивш Туитър) за втора поредна година не публикува съобщение за рождения ден на херцогинята.

Миналата година официалният акаунт в X на принца и принцесата на Уелс отбелязаха 41-ия рожден ден на Меган, но вчера нямаше публикации, с която да се чества рождения ѝ ден на 4 август. Тогава Кейт Мидълтън и принц Уилям качиха в социалните мрежи пожеланието: "Пожелаваме щастлив рожден ден на херцогинята на Съсекс", в Туитър с прикачена нейна снимка от посещението ѝ във Великобритания няколко месеца по-рано. Чарлз и Камила също се включиха в платформата с поздрав: "Честит рожден ден на херцогинята на Съсекс!".

Меган беше снимана няколко дни преди рождения си ден да напуска ресторант с Хари в Монтесито в Калифорния. Той е известна локация сред елита на Холивуд, посещавана от знаменитости като Кортни Кардашян, Елън Дедженеръс и други. В същата вечер музикантът Травис Баркър също е бил на вечеря в ресторанта.

Бягството на двамата съпрузи без децата е първото им след като се заговори, че двамата не прекарват много време заедно и са в разклатени отношения.

На кадри, заснети от Daily Mail, се вижда как те напускат ресторанта, като Меган сочи нещо в далечината, преди да се вмъкнат в чакаща ги отпред кола.