0

Р амо до рамо и усмихнати до уши, херцогът и херцогинята на Съсекс сияят по време на първата си публична изява от месеци насам. Спекулации за предстояща раздяла на Хари и Меган се въртят в жълтите издания от дълго време, но сега седнали заедно в огряната от слънце градина в дома си в Монтесито, двойката опита да замаже положението.

ОТРЯЗАХА ГИ: Звездите изоставят Хари и Меган

Хари и Меган пуснаха кратко двуминутно видео, на което могат да бъдат видени, докато провеждат поздравителни телефонни разговори с победителите в тяхната нова капания за по-безопасни технологии. Това е първата поява на двойката на фона на нарастващите слухове за напрежение между тях. Принцът и капризната херцогиня са напът да изгубят милиони, след като доходоносната им сделка с платформата Spotify бе прекратена.

СЛЕД СИЛНИЯ ДЕБЮТ: Резервният принц отива на боклука

Новото видео на херцозите бележи завръщането им към публичните изяви, след като те бях забелязани за последно официално събитие в Ню Йорк през май. Тогава Хари и Меган обявиха, че се били преследвани от папараци по улиците на Манхатън и веднага след това обвинени, че се опитват да привлекат внимание, като повтарят сюжети от историята на покойната принцеса Даяна.

НЕЩАСТЕН ЖИВОТ: Принц Хари съжалява, че е напуснал семейството си, иска да се върне

Според източници близки до Хари и Меган те са изключително уморени от конспиративните теории в центъра, на които непрекъснато попадат. Те са на мнение, че слуховете са захранвани от предстоящото пътуване на принца до Африка.