0

Л юбимото куче на президента Джо Байдън, Командир, става все по-агресивно, като за по-малко от година е ухапало и нападнало множество служители на Сикрет сървис в най-малко 24 инцидента. По тази причина животното е било отстранен от от Белия дом.

ХРУС-ХРУС: Кучето на Байдън изпохапа всичко живо в Белия дом!

Наскоро публикувани вътрешни документи на Сикрет сървис, публикувани публично от The Black Vault и получени от Fox News Digital, разкриват най-малко 24 инцидента, при които немската овчарка е ухапала или се е опитала да ухапе служители на Сикрет сървис или други.

В първия документиран инцидент агент съобщава, че е държал отворена врата към стая в Западното крило, когато Байдън извел Командир. „Командир и президентът влизаха в Палмовата стая през Западното крило. Командир влезе първи, заобиколи и ме захапа за лявата ръка“, гласи докладът.

Инцидентите с кучето започнаха да се трупат, показват документите. На 23 декември 2022 г. президентското семейство се връщало от тенис, когато Командир нападнал член на персонала и го захапал за лявата предмишница.

ХАРЕСА МУ: Кучето на Байдън отново се облажи с крехко месце

След това, на 11 юни 2023 г., агент бил ухапан от семейния домашен любимец, когато първата дама Джил Байдън се отишла в Овалната трапезария. Документите показват, че агентът е държал вратата към трапезарията за първата дама, когато Командир скочил върху него и го ухапал по гърдите, разкъсвайки ризата му.