0

В идеото по-долу е значително по-различно от ежедневните брутални убийства във войната между Русия и Украйна, отнела живота на стотици хиляди души от 2021 г. насам. Украинският батальон К-2 публикува въпросния клип в няколко различни социални платформи, съобщи The Telegraph.

ЦЕНАТА НА ВОЙНАТА: Над 1 милион души са военните жертви на фронта Русия-Украйна

На кадрите се вижда как украински дрон пуска над руски окоп граната, която унищожава прикритието и убива най-малко двама войника. Когато дронът се връща да сканира окопа се вижда, че по чудо е оцелял руски воин, от чието лице тече кръв. Той показва с ръце, че се предава и моли да бъде пощаден.

ПРОВАЛ: „Най-смъртоносното оръжие в света“ се взриви в Русия (СНИМКИ)

Операторът на дрона решава да не убива ранения руски войник. Връща се малко по-късно, пускайки бутилка с вода и бележка с инструкции как да бъде изведен безопасно към украинските позиции.

ЛУДОСТ: Русия показа как унищожава Лондон с ядрен удар! (ВИДЕО)

Руският войник се прекръства за благодарност, след което тръгва след дрона, като се твърди, че руските войски са стреляли по него в опит да го убият.

Не е ясно къде и кога е заснето видеото, въпреки че изглежда, че се развива в края на лятото на бойно поле в района на Донбас в Източна Украйна.