0

Млада дама отвлече бившето си гадже и с помощта на роднини го ограби, пише News9Live.

Драмата, разиграла се в Индия, е подробно описана от местните медии. Двойката се запознала през 2021 г. и след известно време между тя лумнали искрите на любовта. Младите поискали сватба, но бащата настоял венчавката да се състои след година и половина, за да се подготви за нея, както подобава. Наскоро обаче чувствата на младите влюбени изстинали и те се разделили. 

Роднините на зарязаната булка решили да дадат урок на младежа. На 16 юни бащата на девойката поканил бившия й любовник в дома си, за да празнуват заедно. На втория ден от пиршеството пристигнала (не) очаквано дъщерята и поискала от бившия си приятел 3 милиона рупии (около 65 000 лева). 

Младежът обаче разполагал само с 800 000 и момичето го заставило да вземе кредит онлайн и да прехвърли парите по сметката на нейното семейство. Пишман любовникът се подчинил на волята на бившата си изгора и превел по сметката на чичо й 1,5 милиона рупии и 500 000 на баща й. Други 50 000 също отишли в банковите сметки на роднини. Освен това престъпниците му отнели златен ланец, лаптоп и смартфон. 

След това момичето откарало доскорошния си любим с кола до района на град Бангалор и го оставило на пътя. 

Скоро обаче ограбеният любовник обърнал за помощ към полицаи и бившата му приятелка и нейните съучастници били задържани.